Menukaart website

Website uitbreiden? Bekijk onze menukaart

Om het uitbreiden van je website zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te houden maakt Worthit gebruik van een menukaart. Deze menukaart ken veel vaste prijzen voor een groot aantal uitbreidingen die je aan je website zou kunnen toevoegen.

Waarom zoveel mogelijk vaste prijzen?

Wij van Worthit houden van duidelijkheid zowel in onze communicatie als in wat de kosten worden voor je website. Dit scheelt verrassingen en conflicten achteraf.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iets speciaals op je website wil. Iets dan niet op onze menukaart staat. Samen gaan we dan eerst kijken of we dit met een plugin (evt. betalen van licentie voor de plugin) kunnen integreren in je website. Is dit mogelijk dan kijken we bij Worthit wat het ons gaat kosten om het in je website te plaatsen en komen met een duidelijke offerte met wat het gaat kosten.

Niet op de menukaart en niet makkelijk te realiseren? Geen probleem!

Is je verzoek niet via een plugin te realiseren en moeten we zelf een plugin maken of veel werk verzetten om je uitbreiding te realiseren dan zullen we een offerte op uurtarief met je afspreken waarbij ons tarief 80 euro excl. BTW zal zijn. Vindt Worthit je idee een mogelijke toevoeging aan onze menukaart dan zullen kijken of we ook een deel van de ontwikkelkosten kunnen dragen want per slot van rekening profiteren wij ook van je goede idee.

 

Onze menukaart

Sliders (Diavoorstellingen)

1Voor eerste diavoorstelling incl. licentie en 4 dia’s
2Incl. eerste dia daarna meerprijs extra dia’s

Extra widgets

1Vereist schijven nieuwe plugin met styling en opmaak. Wordt geoffereerd.

Extra pagina opmaak

1Content (teksten en foto’s) zijn al aangeleverd.
2Zoeken en bewerken foto’s voor website door ons gedaan<
3Thema uitbreiding bouwen in PHP.

Teksten

Uitgebreid contactformulier

1Sinds media 2018 is het aanschaffen van een licentie voor Google maps verplicht. Let op hier zijn kosten per view aan verbonden!

Plaatjes en foto’s

1Stockfoto’s moeten aangekocht en bewerkt worden. Licentiekosten inbegrepen.

Iets nieuws?

Staat wat je aan je website wilt toevoegen niet op de menukaart? Dan rekenen we € 75,- per uur om je vraag te ontwerpen en te bouwen.

Mocht je vraag ingewikkeld of veel werk opleveren dan zullen we altijd eerst een offerte maken om je zo duidelijkheid over de kosten van je vraag te geven. Wanneer je de offerte goed keurt zullen wij het component voor je ontwerpen en bouwn.

Ook interessant voor Worthit

Mocht je component of vraag ook interessant zijn voor Worthit en toekomstige website implementaties dan zijn wij altijd bereid om een (groot) deel van de ontwerp en ontwikkelkosten voor onze rekening te nemen. Wij van Worthit geloven in een goede samenwerking waarbij beide partijen kunnen profiteren van een goed idee.

Je website uitbreiden?

Klant of geen klant van ons dat maakt niet uit!