Wie zijn wij

Voor alles wat met online development te maken heeft

Worthit IT

Worthit IT is opgericht in Augustus 2019 door Geert van de Voorde. Geert heeft jaren lang in verschillende functies binnen een grote diversiteit aan bedrijven gewerkt en daardoor veel ervaring wat de problemen zijn met software ontwikkeling en onderhoud.

Belangrijkste terugkerende klachten zijn dat projecten to duur zijn of achteraf te veel gekost hebben. Als de projecten ooit al worden afgerond want vaak leiden deze zaken tot conflicten en ontevreden klanten.

Worthit IT probeert dit anders te doen. Door zoveel mogelijk met vaste prijzen te werken voor standaard oplossingen. Worthit IT ziet veel project als het bouwen van een huis of bedrijfspand. Eerst een ontwerp en dan weten we ook welke bouwstenen we gaan gebruiken om je project te realiseren en dus ook wat het gaat kosten. Zowel aan de nodige licenties als de kosten voor de man-uren die gemaakt moeten worden.

Software ontwikkelen is net als een huis bouwen

Natuurlijk beseffen we bij Worthit IT ook wel dat het soms niet zo eenvoudig is als het stapelen van een paar stenen of lego blokjes. Dit geldt vooral voor nieuwe ideeën of het introduceren van nieuwe technologie. Daarom kan het het zo zijn (to boldly go…) dat we je een offerte met een uurtarief zullen voorstellen waarbij we proberen zo zorgvuldig mogelijk in te schatten wat we nodig zullen hebben en hoeveel uren het ons aan inspanning gaat kosten.

Gelukkig zijn we bij Worthit IT ook mensen en hier kunnen we natuurlijk ook wel eens de plank volledig mis slaan. Daarom proberen we ook voor je in te schatten welk de risico”s we zien en wat de kosten en gevaren van deze risico’s  zijn. We houden je constant op de hoogte om zo zoveel mogelijk verrassingen achteraf tegen te gaan.

Zullen we kennismaken?

Neem dan contact met ons op

Apollo 80,
3769 TE Soesterberg
KvK: 75631180
t: 06-46191516
e: info@worthit-it.nl